Kawan saya seorang AishahAljuned

Saya ada pelbagai jenis kawan. Ada yang tinggi ada yang pendek.. Ada jugak yang Aishah Aljuned.

Beliau seorang yang sangat berjaya dan tabah.

Walaupun saya tau dia tak suka saya, tapi saya simpan dalam hati dan buat2 suka kat dia.

Kesimpulannya. Dia tak best.

Read more…

Broken promises for broken hearts

Berdarah title…

hahaha..haritu kan i dah berjanji untuk menulis satu entry setiap hari.. hauevah, gagallllllll…penyakit malas semakin menjadi2.. Read more…

Woooohooooo

*tiup habuk*

Fuyooooo… dah setahun jagung meninggalkan blog ni.. dari pregnant, beranak, sampai dah nak pregnant satu lagi. Bahahaha.. ┬áKan aku dah penah kata yang aku ni hangat2 taik hayam. Well, well, sekarang rasa macam nak blogging balik. You know, tulis2 so nanti in future Seth n adik2 dia boleh la baca2.. Ok, what shall i write sebagai permulaan.

Read more…

Throwback Thursday

 

 

27976_1482856472281_7560081_n Read more…

IMG_9020

Pulau Pinang Kita

Busy busy busy busy busy. Nak menulih konon.. I’m not a good writer, and to be honest, I buleh rasa yg I ni akan hangat2 taik hayam saja tulih blog ni.. well, let’s see how it goes.. I will try to write jugak, sebab littleparade.com ni adalah hadiah dari syaf.. so dia ada sentimental value kat situ.. kena la hargai..kan?

Ok, jom cerita.. Jemaat lepas I dan suami telah membalik kampung penang.. Plan asal nak balik Sabtu pagi ja, tapi syaf kata rogi aa balik sabtu pagi, sebab ahad dah nak balik sini balik.. so lepas kerja malam tu, hantaq moo n mirabelle kucing I yang merpati sejoli ni balik ke rumah mama metua di Saklam, pastu teruuuiiihhhh la journey up north.. Masa tu dah pukui 12 lebih dah.. Alhamdulillah, cuaca baik n tak jem, kami ┬ásampai penang dalam 3 lebih camtu.. Sampai rumah, syaf teruih p pengsan, I sembang dgn mak n bapak sampai 4 lebih.. Read more…

boat

Love Houseboat

Hi,

Nasib baik tajuk blog ni adalah RANDOM Nonie stuff.. so apa saja benda boleh dicampak disini.. ilmiah atau tak ilmiah semua boleh sekali harung. Heheh..

Houseboat. Read more…

toiletquarium

Selamat Hari Tandas!

Chup!

Jangan gelak! Betul, United Nation telah mengdeclare harini adalah Hari Tandas Sedunia.. (dah tau dah macam mana nak link kat sini gagaga)

Untuk seorang yang besiaq macam I ni, tandas adalah satu aspek penting yang I titikberatkan. I cukup susah hati kalau nak naik bas untuk long journey, contohnya kalau nak balik Penang dari KL. Biasanya sejam sebelum naik bas I akan puasa minum.. Read more…

anya
Easy_Birthday_Card_Idea-377x480

Yeppi Birthday!

This very special entry is dedicated to 2 most important men in my life. Read more…

lari

Running (wo)Man

Sepandai pandai tupai melompat… gelak la.. gelak..

 

Load More